Ladislav Rendl

Výrobce:Clipso
Země původu:Francie
Materiál:Tkaný polyester

"Výběr pro potisk plátna je nekonečný"

Ladislav Rendl je jedním z designérů, kteří z našich snů dělají skutečnost, a to doslova, můžeme ho totiž momentálně vidět v pořadu televize Prima „Jak se staví sen".

Požádali jsme ho, jestli by nám mohl prozradit, proč užívá a doporučuje užívat Clipso materiály,které používá při svých soukromých i veřejných zakázkách. Slíbené povídání, které nám poslal, nás velice potěšilo a to hned v úvodu, kdy řekl: „ myslím, že napínané plátno Clipso je úžasný prvek, který teprve čeká na objevení.“ Potvrdil zde již to, co zmiňujeme na našich stránkách a to mnoho výhod oproti různým tapetám a fototapetám. „Prostřednictvím Clipso se tak interiér stává osobitým a originálním.“Další plus dává za snadnou montáž či případnou demontáž, nehořlavost, pružnost, za snadnou omyvatelnost a dobrý zvukový efekt ( s výběrem akustické speciální látky Clipso).

 

 

Dodává: „Tím, že ho můžete podsvítit zářivkami či led diodami, si můžete skvěle pohrát se světlem.“ Designérovi se líbí, že výběr pro potisk plátna je nekonečný a naprosto neohraničený, od přírody, měst, automobilů, celebrit, až po svůj vlastní návrh.

© 2014 Všechna práva vyhrazena