Cloud'it Kruhové světelné stropy a Kruhové světlo

Výrobce:Clipso
Země původu:Francie
Materiál:Tkaný polyester
Certifikovaný distributor:

GC Design

info@clipso.cz

Kde koupit:

+420 724 782 351

Atypické světelné plochy s potiskem.

 

Montáž je rychlá!

 

Strop je hotov za pár hodin! Rychlá aplikace bez zápachu a odpadu.

Vlastní instalace je jednorázový proces, který nepředstavuje žádné zvláštní požadavky.

Vyberte si tvar světla dle vlasní představy, pošlete nám jeho nákres a my ho vyrobíme. Boční strany světla můžou být také potáhnuty materiálem CLIPSO!

Vyberte si design dle vlastní představy a my ho aplikujeme na Vaše světlo.

 

Kruhové světlo "Cloud'it by GC design" je vyrobena na míru, podsvícena technologií LED s nízkou energetickou zátěží, nebo dle Vašeho výběru. V některých případech se preferuje nasvícení pouze části světla anebo podsvíceného stropu.

 

Představte si obrázek modré oblohy s několika bílými mraky a sluncem. Malé LED světlo, nebo žárovka aplikována přímo pod vytištěné slunce dodá jedinečný a realistický efekt.

Je prokázáno, že světlo ovlivňuje náladu lidí. Cloud'it a barva světel může být snadno nastavitelná s použitím dobře navrženého dálkového ovládání.

Cloud'it kruhové světelné stropy jsou ekologické, s jednoduše vyměnitelným designem, s rychlou instalací, originální a jedinečné ...!


Hloubka světla může být nastavena dle potřeby. Pravidlem je, že čím více prostoru mezi nataženým stropem nebo stěnou a stávajícím podkladem, tím méně LED budete potřebovat, aby se docílil homogenní nasvícený strop.

© 2014 Všechna práva vyhrazena