Clipso 705 A - Akustická řešení interiérů

Výrobce:Clipso
Země původu:Francie
Materiál: Polyesterová tkanina napuštěná polyuretanem (PU) bez PVC.
Váha:210g/m2
Certifikovaný distributor:

GC Design

info@clipso.cz

+420 724 782 351

Další proměnou akustické varianty materiálu je verze Clipso 705 A Akustik

 

Clipso  705 A je moderní krytina na stěny a stropy, kterou od roku 2006 exkluzívně dováží společnost Geneva Consulting s r.o.. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanovým povrchem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Její technologie umožňuje pokrýt strop v souvislé, rovné ploše. V kombinaci s akusticou vatou vytváří ucelenou plochu, až 15x odolnější než-li je PVC.  
 

Clipso Akustik je možné potisknout nekonečným množstvím designů dle Vašeho výběru a tím přizpůsobit místnost Vaší představě. Je vhodný pro renovace i novostavby.

 

Proč Clipso 705 A Akustik?

 

Akustický napínaný strop či stěna je polyesterové plátno s vrstvou polyuretanu – s mikroperforací 250,000 na m2. Perforace není viditelná a vzniká dojem celistvého plátna. Výhradní vlastností produktu je maximální bezešvá šířka 5 bm na 50 bm . Na výběr jsou standardně barvy: bílá, béžová a černá a možnost potisku na Clipso s podkladovou barvou bílou.

 

Hmotnost: 210 g/m2 s odchylkou 10%.

 

Akustický strop či stěna Clipso významně odstraňuje zvukovou ozvěnu. Akustický strop Clipso zlepšuje zvukový komfort a akustiku v místnostech určených pro poslech hudby, sledování filmů se systémem domácího kina a rovněž v kancelářích, bytech, bazénech a dalších prostorách.

 

Bezešvý akustický strop či stěna Clipso, který je instalován s materiálem izolujícím zvuk Sound Insulation Molleton – absorbent nad plátnem, značně zvyšuje zvukovou izolaci místnosti.

© 2014 Všechna práva vyhrazena